Mithatpaşa Ortaokulu


Vizyon: Okuldaki tüm eğitim-öğretim hizmetlerinde “Öğrenci Merkezli Eğitim” ve ´Hayat Boyu Öğrenmeyi´ esas alarak başarılı ve MUTLU bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Sorumluluk alabilen özgün, yenilikçi, özgüveni olan ve teknolojiyi kullanabilen; Sağlam karakterli, sevgi ve hoşgörüyü benimsemiş; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,Vatanına, milletine ve değerlerine bağlı; Sosyal ve kültürel alanda aktif bireylerin yetiştiği ve bütün paydaşların mutlu olduğu bir okul olmak.

Başarılar: 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında TEOG sınavı sonucunda 17 öğrencimiz Fen Lisesi´ni kazanmıştır.2014-2015 Eğitim Öğretim yılında 20 öğrencimiz Fen Lisesini kazanmıştır.Ayrıca sportif alanda Okul Futsal Takımımız,Masa Tenisi Erkek Takımımız,Futbol Takımımız Sakarya Birincisi olmuştur.Voleybol(kız) Takımımız,Erkekler ve Kızlar Yüzme Takımımız ve Masa Tenisi(Kız) takımımız Sakarya İkincisi olmuşlardır.Adapazarı Matematik Olimpiyatlarında Okulumuz Sakarya 2. olmuştur.Gene okulumuz TOYOTA Teknik Projeler Yarışmasında 3 proje ile Sakarya Birincisi olmuştur.2015-2016 Eğitim Öğretim yılında Kız Futbol Takımımız Sakarya 1. olmuştur.Kız Voleybol takımımız ise Sakarya 2. olmuştur.

Saatler: 08:45 - 13:50
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (264) 276 09 91

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://adapazarimithatpasa.meb.k12.tr

Adres - Maltepe Mah. Maltepe Cad. No22 Adapazarı/SAKARYA

Öğretmen :70
Öğrenci :1350
Derslik :35
Atölye-İşlik :1
Konferans Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :14528
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri -

Adres - Maltepe Mah. Maltepe Cad. No22 Adapazarı/SAKARYA

Ulaşım Şehir Merkezinden binilen Serdivan, 32 Evler, Maltepe minibüsleri ile okulun hemen altındaki kavşakta inilip 20 m.yürüyerek okula ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık