OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ E-TWINNING DE KALİTE ETİKETLERİ KAZANDI

15.09.2022 413

Okulumuz  İngilizce  Öğretmeni  Saime  Öztürk  danışmanlığında  5C Sınıfı öğrencileri ile yapılan  My Dreams and My School etwinning  projelerinde ULUSAL KALİTE ETİKETİ  almışlardır.

Okulumuz  İngilizce  Öğretmeni  Saime  Öztürk  danışmanlığında  7B Sınıfı öğrencileri ile yapılan  Time To Read etwinning  projelerinde ULUSAL KALİTE ETİKETİ  almışlardır.

Okulumuz  İngilizce  Öğretmeni  Saime  Öztürk  danışmanlığında  7H sınıfı  öğrencileri  ile yapılan European Reporters On the Go eTwinning  projelerinde ULUSAL KALİTE ETİKETİ  almışlardır.

Okulumuz  İngilizce  Öğretmeni  Saime  Öztürk  danışmanlığında  5B Sınıfı öğrencileri ile yapılan  EVERY DAY IS A NEW DAY etwinning  projelerinde ULUSAL KALİTE ETİKETİ  almışlardır.

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Kübra AÇAR danışmanlığında 6A sınıfı ile yapılan A Sustainable Future adlı e twinning projesi  ULUSAL KALİTE ÖDÜLÜ almıştır.

Öğretmenlerimizi ve projede görev  alan tüm öğrencilerimizi  tebrik  ederiz. Okulumuza  gelen ilk ulusal kalite  etiketleri hayırlı  olsun.

15-09-202215-09-202215-09-202215-09-202215-09-2022