Every Day Is A New Day

Every Day Is A New Day

04.04.2022 452

Okulumuz  İngilizce  Öğretmeni  Saime  Öztürk  danışmanlığında  5B Sınıfı öğrencileri ile yapılan  EVERY DAY IS A NEW DAY etwinning  projelerinde ULUSAL KALİTE ETİKETİ  almışlardır.

Öğretmenimizi ve projede görev  alan tüm öğrencilerimizi  tebrik  ederiz. Okulumuza  gelen ilk ulusal kalite  etiketleri hayırlı  olsun.

15-09-2022

 

Öğrencilerimiz projemizdeki sosyal sorumluluk çalışması görevini sokak hayvanlarını besleyerek tamamladı. Okul kedimiz Mito'yu da unutmadık.

06-05-2022

İşbirilikçi çalışmamız olan mandala harf boyama çalışmasını okulumuza düşen 'W' harfini boyayarak tamamladık. Öğrencilerimiz keyifle harfi boyadılar.

06-05-2022

Proje öğrencilerimiz diğer partner okullarla 22 nisan akşamı biraraya gelerek daily routines(günlük rutin işler) ile ilgili kahoot oyununu oynadılar. Öğrencimiz Duru yarışmada 3.olarak oyunu başarı ile tamamlamışlardır. Projedeki öğrencilerimize başarılar diler etkinliklerini yakından taki etmekteyiz.

06-05-2022
06-05-2022
 
06-05-2022

SNAPWORDS NEDİR? Snapwords, İngilizce kelime anlamlarının eğlenceli çizimlerle kağıt üzerine aktarılması çalışmasıdır. Bu şekilde öğrencilerin görsel öğeler yardımıyla kelime öğrenmesi daha kalıcı hale gelmektedir.        Öğrencilerimizin son çalışması olan Snapword etkinliğini uygulayarak ingilizce kelimelerini kalıcı öğrenmek için seçtikleri günlük rutin kelimeleri resimle bir araya getirerek çalışmalarını tamamladılar.

06-05-2022

Everyday is a new day adlı eTwinning projemize katılım sağlayan ve kısa sürede birçok birbirinden farklı etkinlikleri istekle tamamlayan öğrencilerimize danışman öğretmenimiz Saime Öztürk tarafından başarı sertifikaları hazırlanmıştır.

 
 

 

04-04-2022

 

Okulumuz tüm hızıyla bu sene  etwinning projelerinde yer alarak öğrencilerimizle birlikte hız kesmeden devam ediyor.

5B Sınıfı öğrencileri ile İngilizce öğretmenlerimiz Saime Öztürk'ün ortak olduğu "Every Day Is A New Day" adlı proje;  Türkiye, İspanya, Almanya, Polonya ve Bulgaristan'dan ortakların yer aldığı projede  günlük yaşamlarından kesitler paylaşarak farklı yaşam tarzları ve kültürel uygulamalarla ilgili farkındalık kazanacak, aynı zamanda Web 2 araçlarını kullanarak hazırlayacakları proje ürünleriyle teknolojik okur-yazarlıklarını geliştirecekler. İletişim dilinin İngilizce olduğu proje, öğrencilerimizin öğrenmekte oldukları yabancı dili gerçek hayatta kullanmalarına ve geliştirmelerine imkan sağlayacak.